Tietoa ohjelmistorobotiikan hinnoittelusta

Ohjelmistorobotiikan hinnoittelu

Botlabs tarjoaa ohjelmistorobotteja selkeällä hinnoittelulla palveluna toteutettuna.

Asiakkaan ei tarvitse maksaa esimerkiksi kalliita lisenssikustannuksia. Ohjelmistorobotin käyttöönoton kannattavuus on tällä tavalla myös yleisesti erittäin helposti laskettu.

  • Hinta: kehityskustannus + ylläpito (300–1000€/ KK / Robotti)
  • Toimitusaika: 2–8 viikkoa
  • Ylläpito: Sisältyy kuukausihintaan
  • Irtisanomisaika: 6 kk määräajan jälkeen 1 kkMiksi ohjelmistorobotti kannattaa ostaa palveluna?

Vuokraat digitaalisen työntekijän kiinteällä kuukausihinnalla, et maksa lisensseistä.

Asiakkaalle ei synny yllättäviä kustannuksia. Robotin ”palkka” on kiinteä kuukausikustannus, joka kattaa sen toiminnan. Lisäksi veloitamme kertaluontoisen kehityskustannuksen robotin toteutuksesta. Botlabs toteuttaa robottien teknologian itse, eikä asiakkaalle tarvitse siirtää esimerkiksi kalliita lisenssikustannuksia. Asiakas saa selkeän tarjouksen josta selviää kehityskustannukset ja kiinteä kuukausikustannus. Näin robotin hankinnan kannattavuus on helppo laskea etukäteen.

Botlabs vastaa kaikesta määrittelystä ja käyttöönotosta aina ylläpitoon asti – asiakkaana maksat vain käytöstä

Asiakkaalta ei vaadita teknistä osaamista. Sinun täytyy vain tietää mitä tehtäviä ohjelmistorobotin tulisi tehdä ja me hoidamme loput.

Ohjelmistorobotti ei ole IT-projekti, vaan ahkera ja tunnollinen digityöntekijä.

Ohjelmistorobotiikkaan sisältyy paljon ennakkoluuloja esimerkiksi: ” robottihan on vain laastari, jolla paikataan järjestelmiä”. Kyllä tämä pitää osaltaan paikkansa, mutta robotiikan hienous piileekin juuri siinä eli voimme ”paikata” nopeasti ja edullisesti prosessissa olevia puutteita robotilla, joka on irtisanottavissa nopeasti tarpeen kadotessa. Robotit ovat myös hinnaltaan vain murto-osan siitä mitä ohjelmistojen kehittäminen ja integroiminen maksaa, halvimmillaan puhutaan muutaman kympin tai satasen kuukausimaksusta.

Ei pitkää sitoutumista – palkkaat digityöntekijän vain tarvitsemasi ajaksi

Ohjelmistorobotin tarve voi olla väliaikainen. Robotilla voidaan esimerkiksi paikata tilannetta, jossa kaksi yrityksen järjestelmää eivät keskustele keskenään. Mikäli järjestelmät myöhemmin yhdistyvät, voidaan robotti irtisanoa.

Are you interested?

Call us or send us a message and we will get back to you as soon as possible

Contact Us Call 040 5510029