Etsitään työkavereita

Botlabsin esittely

Botlabs on nuori (perustettu 2017) ja viriili ohjelmistovirma Oulussa. Meillä on kymmenkunta mukavaa työntekijää. Olemme kasvaneet hyvin parin ensimmäisen toimintavuoden aikana ja hommia olisi tarkoitus kasvattaa jatkossakin unohtamatta kuitenkin rentoa asennetta. Päätuotteina Botlabsilla on ohjelmistohommelit eli konsultointi (alihankinta ja projektit) sekä ohjelmistorobotiikka, jota teemme usealle asiakkaalle omalta konttorilta käsin. Projekteja on laidasta laitaan. Osa hommista on kivoja ja osa peruskauraa, mutta meidän asenne onkin, että hommia tehdään hyvällä asenteella ja hoidetaan hommat kunnialla maaliin.

Meidän arkeen kuuluu työnteon lisäksi hauskat kahvihetket ja yhdessä lounastaminen. Sen lisäksi järkätään juttuja joko toimistolle tai johonkin huippujuttuun. Oikeasti siis pelataan verkkopelejä tai käydään ampumassa haulikolla.

Botlabs etsii?

Meille etsitään työtä pelkäämättömiä ohjelmistoammattilaisia. Pääasiassa DevOps, testiautomaatio ja ohjelmistorobotiikkaosaajia. Mutta kyllä me hyvänluokan koodaajiakin halutaan. Toki tekkistäkki vaihtelee asiakkaiden mukaan, mutta uusien teknologioiden ja automatisoinnin tuntemuksesta on kyllä hyötyä.

Olisi kiva, jos olet tehnyt aikaisemmin projekteja ja ollut työelämässä, mutta myös vähäisemmällä kokemuksellakin meille voi hakea.

Botlabs tarjoaa:

Botlabs tarjoaa työntekijälle erittäin hyvän työterveyshuollon, puhelinedun, lounasedun ja liikuntasetelit. Tämän kaiken hienouden lisäksi työntekijät saavat myös omistaa firmaa. Eikös kuulosta mahtavalta? Meidän palkkamalli on reilu ja avoin. Omissa projekteissa saat kiinteän kuukausipalkan lisäksi vuosittaisen bonuksen (yrityksen tuloksesta riippuen). Projektihommissa saat alihankinnasta laskutuksen mukaisen provision joka kuukausi. Meillä tähän ei liity myöskään mitään kepposia vaan provikka maksetaan tehtyjen tuntien perusteella. Et siis menetä lisäansiota, vaikka olisit sairastunutkin ja joudut pitämään muutaman päivän sairaslomaa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä: timo@botlabs.fi

Are you interested?

Call us or send us a message and we will get back to you as soon as possible

Contact Us Call 040 5510029