Yritys

Älykästä automaatiota selkeällä hinnoittelulla

Botlabs syntyi vastaamaan markkinoilla havaittuun tarpeeseen. RPA ratkaisut ovat olleet viime vuosikymmenellä suuressa nosteessa ja tulevaisuuden näkymät vaikuttavat vahvoilta. Markkinaa pitkään dominoineissa lisenssiteknologioissa oli kuitenkin havaittu haasteita. Pelkkään käyttöliittymien nauhoitukseen pohjautuvat ratkaisut eivät ole tarpeeksi toimintavarmoja liiketoiminnan kannalta tärkeiden prosessien automatisointiin ja toisaalta kalliit vuosilisenssit työkaluissa eivät mahdollista yksittäisten prosessien automatisointia kannattavasti.

Avoimen lähdekoodin ratkaisut mahdollistavat kuitenkin toimintavarman automaation ilman lisenssikustannuksia. Nämä ratkaisut vaativat ohjelmointiosaamista, mutta osaava tekijä toteuttaa automaation nopeasti. Samalla toteutus on huomattavasti kestävämpi kuin käyttöliittymän kautta nauhoitetun prosessin automatisointi valmistyökaluilla. Valmistyökalujen lisenssikustannuksien ollessa jopa kymmeniä tuhansia euroja vuositasolla asiakasorganisaatiolle, mahdollistavat avoimen lähdekoodin ratkaisut myös huomattavasti kustannustehokkaamman ratkaisun automaatiolle ohjelmointitarpeesta huolimatta.

Botlabs toteuttaa automaatioratkaisuja palveluna selkeillä sopimuksilla ja aina tilanteeseen parhaiten soveltuvalla teknologialla. Hinnoittelumallimme on selkeä ja asiakkaamme tietävät etukäteen automaation kustannukset kokonaisuudessaan.

Botlabs Oy tarjoaa yrityksellesi nykyaikaiset ohjelmistorobotiikan ja digitalisaation palvelut.

Logon luomisprosessissa kirkastui myös Botlabs Oy:n uusi lupaus. Yrityksen slogan sai muodon “Humanize your workflow”. Haluamme tällä korostaa sitä, että ohjelmistorobotit eivät voi koskaan korvata täysin ihmisten työpanosta, koska päätöksiin ja kommunikointiin tarvitaan vielä hyvin pitkään ihmisten taitoja.

Lause myös kuvastaa sitä, kuinka pystymme inhimillistämään ihmisten työtä automatisoimalla raskaat ja monotoniset toistuvat tehtävät roboteilla. “Tahdomme lisätä ohjelmistorobotiikan käyttöä sekä mahdollistaa yrityksille kilpailukyvyn sekä ihmisten työviihtyvyyden parantumisen”, toimitusjohtaja Timo Haataja kuvailee.

Logossa pilkistää veijarimainen pieni robotti valmiina avustamaan ja sloganissa tuomme tiivistettynä esille sen mitä ohjelmistorobotiikka syvimmiltään on. Haluamme inhimillistää ihmisten työntekoa siirtämällä hankalia ja tylsiä työtehtäviä roboteille, näin ihmisille vapautuu aikaa tehdä niitä asioita, joissa ihminen on parhaimmillaan, eli päätöksenteko ja kommunikoin.

Yrityksen historia

2017

Perustettu kesällä 2017. Toiminnan valmistelua ja rakennusta.

2018

Ensimmäinen vuosi varsinaista liiketoimintaa. Liikevaihtoa n. 300.000€

2019

Botlabsin tiimi kasvoi jo lähes kymmenhenkiseksi ja liikevaihto jatkoi kasvuaan.

2020

Botlabs panostaa vahvasti kasvuun ja yrityksessä työskentelee jo yli 10 henkilöä.

Henkilöstö

Marko Haataja

RPA Development
+358 40 8433 200
marko@botlabs.fi
Oulu

Taneli Taipale

Software Development
+358 40 5651 873
taneli@botlabs.fi
Oulu

Kiinnostuitko palveluistamme?

Soita meille tai lähetä viestiä, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Pyydä tarjous Soita +358 4449 18309