Alihankinta ja ohjelmistoprojektit

Alihankinta ja ohjelmistoprojektit

Ohjelmistorobotiikan lisäksi tarjoamme osaamistamme konsultoinnissa, ohjelmistokehityksessä ja alihankinnassa. Lisäksi tarjoamme helppoa ja nopeaa palvelua infotaulujärjestelmiin lue lisää sivuiltamme.

Ydinosaamisemme on RPA puolella, mutta voimme tarjota myös tätä osaamista muussakin muodossa, kuin ohjelmistorobottien toteutuksissa. Voimme esimerkiksi järjestää koulutuksia aiheesta kiinnostuneille yhteisöille, kuten korkeakouluille. Osallistumme myös alan kehitykseen erilaisten kehitysyhteistyö- hankkeiden kautta.

Mikäli ammattitaitoamme tarvitaan ohjelmistokehityksen tai alihankinnan osalta, löytyy meiltä RPA:n lisäksi osaamista mm seuraavista alueista

Tietoturva

Tietoturvaosaamista olemme hankkineet jo 90-luvulta lähtien. Omistamme useita alan sertifikaatteja ja työntekijämme ovat tehneet alalle tieteellisiä tutkimuksia

DevOps

DevOps osaaminen on kehitystyömme selkäranka. Olemme hankkineet kokemusta CI:n, testiautomaation ja DevOpsin parissa yhteensä jo 20 vuotta!

Ota yhteyttä ja keskustellaan, löytyykö meiltä tarvitsemaanne osaamista

Mitä on ohjelmistorobotiikka?

Ohjelmistorobotiikan pikaopas pyrkii mahdollisimman selkeästi kertomaan mitä ohjelmistorobotiikka on, mihin sitä voidaan hyödyntää ja mitä huomioida tarkastellessa mahdollisia käyttökohteita.

Lataa ilmainen opas

Blogi

Ajankohtaisia kirjoituksia ohjelmistorobotiikasta

Kiinnostuitko palveluistamme?

Soita meille tai lähetä viestiä, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Pyydä tarjous Soita +358 4449 18309