Destia hyödyntää ohjelmistorobotiikkaa suurien datamäärien käsittelyssä

 

Suomen suurin infra-alan palveluyhtiö Destia on panostanut vahvasti digitalisaatioon jo vuosia. Työmailta saatavan datan määrä on kasvanut räjähdysmäisesti, joka mahdollistaa kehityksen työn seurannassa, ennustamisessa ja älykkäässä ohjaamisessa.

”Käytännössä infrarakentamisesta tulee digitalisaation myötä teollista tuotantoa – ikään kuin ison mittakaavan 3D-printtausta, jossa digitaalisista suunnitelmista syntyy liikenneväyliä”, Destian kehityspäällikkö Pekka Lammassaari tiivistää.

Botlabs on ollut apuna Destian kehityksessä erityisesti omalla erikoisosaamisalueellaan ohjelmistorobotiikassa.

Ohjelmistorobotiikkaa on hyödynnetty erityisesti suurien datamäärien koostamisessa ja käsittelyssä. Dataa voidaan tehokkaasti yhdistää eri järjestelmistä ja viedä toiseen. Robotit esimerkiksi vertailevat dataa eri järjestelmien välillä ja päivittävät tietoja automaattisesti.

Yhteistyö Destian kanssa on ollut myös Botlabsin kehityksen kannalta erittäin antoisaa, kun uusia käyttökohteita innovoidaan yhdessä asiakkaan kanssa ja hankkeita viedään eteenpäin yhteistyössä perinteisen asiakas/toimittaja näkökulman sijaan.

Destian kommentti:

”Botlabs on innovatiivisenä ja ketteränä toimija ollut meille hyvä kumppani. Heidän avullaan olemme voineet etsiä uudenlaisia ratkaisuja, joita sitten on nopeallakin aikataululla viety tuotantoon”

Lue lisää Destian julkaisusta tulevaisuuden infrarakennuksesta:

https://infrantaju.destia.fi/uutinen/data-ohjaa-myos-infrarakentamista.html

Kiinnostuitko palveluistamme?

Soita meille tai lähetä viestiä, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Pyydä tarjous Soita +358 4449 18309